Dierentuin Blijdorp - onderhoudswerkzaamheden

In opdracht van Blijdorp zijn wij bezig geweest met diverse onderhoudswerkzaamheden bij de dierentuin in Rotterdam. De diverse duikwerkzaamheden bestonden uit het vervangen van de bestaande kitranden van diverse verblijven (waaronder het zeeleeuwen verblijf),  het polijsten van de haaientunnel en het plaatsen van een noodraam bij het verblijf van de ijsberen.

Polijsten haaientunnel
Het polijsten van de haaientunnel was een klus die al lang bij Blijdorp op de planken lag, maar waar niemand zijn vingers aan durfde te branden. Toen men bij ons terecht kwamen, zijn we gelijk met de specialisten van de dierentuin zelf om tafel gegaan om een gepaste oplossing te zoeken, wat resulteerde in een unieke samenwerking en het behalen van het beoogde effect; een schitterende tunnel.  
 
Plaatsen noodraam ijsberen verblijf
Vele mensen hebben het filmpje op YouTube gezien van Vicks die een steen laat vallen bij zijn verblijfplaats en de ruit vernield, zonder verdere gevolgen. Ons werd gevraagd een noodraam te plaatsen, voor de bestaande ruit, om erger te voorkomen.