Ons team

 

Het team van duikbedrijf SDS Holland BV is gecertificeerd conform de Nederlandse duikwetgeving volgens CAT-B4 en in het bezit van het certificaat OCE deskundige. Een team met ambities en een team dat ergens voor staat. Wij menen dat niets onmogelijk is. In nauw overleg en in samenwerking met onze opdrachtgever(s) stellen wij alles in het werk om tot een positief resultaat te komen.

Mensen
Ons team van mensen is de spil waar ons bedrijf om draait. Wij zijn continu bezig om ons team naar een hoger niveau te tillen door ondermeer te investeren in opleidingen, variatie in werkzaamheden en een stuk werkvreugde. 

Veiligheid
De veiligheid van onze medewerkers en derden is van het grootste belang. Door opleiding  en goede voorlichting van onze medewerkers in combinatie met zeer modern materiaal stellen wij alles in het werk om de veiligheid te kunnen garanderen.

Kwaliteit
U vindt in SDS Holland een partij die het leveren van kwaliteit als iets vanzelfsprekends ziet. Een open en eerlijke communicatie richting onze opdrachtgever(s), medewerkers en direct betrokkenen bij een project dragen hieraan bij.